top of page

TYHY TYÖHYVINVOINTI - Lisää jaksamista työelämään

Työhyvinvointia yrityksellesi

Tavoitteenani on, että työssäkäyvät ihmiset voivat paremmin sekä ruumiillisesti että henkisesti. Uskon, että avain työurien pidentämiseen ja sairauspäivien vähentämiseen on säännöllinen rentoutuminen ja terveyden hellä vaaliminen.

Oikeanlainen palautuminen on lääke kaikenlaisiin jaksamisongelmiin. Yhä useammin sairausloman syynä on tavalla tai toisella se, että jaksaminen loppuun kesken. Näin voi käydä myös niille, jotka ahkerasti kuntoilevat ja ovat muutenkin tunnollisuuden perikuvia. Hikijumpan sijaan moni tarvitsee lepoa ja luvan hellittää hetkeksi.

Säännöllinen restoratiivinen harjoittelu voi vaikuttaa positiivisesti parasympaattisen hermoston toimintaan ja osaltaan ennaltaehkäistä ja helpottaa stressioireita.

 

 

Valmennus sopii sinulle / työyhteisöllesi, jos:

 

Tunnet olevasi väsynyt tai uupunut

Kärsit univaikeuksista tai kiputiloista

Tunnistat olevasi suorittaja

Etsit uutta suuntaa ja haluat helpotusta esimerkiksi työstressiin

Koet elämänhallinnan haasteita.

 

Haluat löytää uusia näkökulmia 

Haluat kasvattaa voimavaroja ja elämänhallinnan tunnetta

Haluat vahvistaa luottamusta 

Haluat ymmärtää omaa kehomieltä

Haluat oppia stressinhallinnan ja rauhoittumisen taitoja

Valmennushetket ovat hyvin helppoja, riittää kun jaksaa saapua paikalle.

Haluan palvella myös niitä, jotka eniten tarvitsevat hyvinvointia.

Tarvitsee vain uskaltaa pysähtyä.

 

Rentoutus- ja kehonhuoltomenetelmät sekä tietoisuustaidot auttavat vähentämään stressiä ja kehon kolotuksia. Säännöllinen rentoutuminen parantaa aivojen suorituskykyä ja muun kehon hyvinvointia ja helpottaa unettomuutta.

Siitä tulee onnellinen olo.


Ohjelma voi koostua monenlaisesta toiminnasta: 
 

 • Mindfulness - tietoisuustaidot stressinsäätelyn ja palautumisen apuna
  Palautuminen tarkoittaa voimavarojen lisääntymistä, väsymyksen tunteen väistymistä ja elpymistä koetusta rasituksesta. Kun ihminen on palautunut, hänen olonsa on hyvä, myönteinen ja kykenevä. Kehollisuus luo tietoisuuttamme.
   Kehon kuuntelu, havaitseminen ja ymmärtäminen johtaa väistämättä itsensä ymmärtämiseen.
   

 • Jooga
  Joogatunnin jälkeinen olo on yksinkertaisesti raukean upea. Harjoituksella teet suuren palveluksen itsellesi, kehollesi ja mielellesi. Yinjoogan hyödyt pähkinänkuoressa: parantaa veren- ja nestekiertoa kehossavenyvyys ja liikkuvuus paranevat (myös mielessä), rauhoittaa mieltä ja kehoa, vähentää stressiä ja ahdistusta, syventää rentoutumisen tilaa, nivelten liikkuvuus kasvaa, tasapainottaa sisäelinten toimintoja.
   

 • Rentoutusharjoitukset
  Harjoitukset sisältävät aktiivisempia rentoutusliikkeitä Qigongin maailmasta sekä venytyksiä, jotka pohjautuvat japanilaiseen kehotyöskentelymenetelmään Makko-Ho:hon. Ne opettavat kuuntelemaan omaa kehoa.Harjoitusten ja hengityksen avulla voi rentoutua ja päästää irti kehon ja mielen jännityksistä. Liikkeet auttavat myös löytämään omaa tasapainoa ja keskilinjaa. Tunneilla ikään kuin istahdetaan oman kehon ääreen kysymään, mitä sille kuuluu.


   

Ota yhteyttä, niin kartoitan tilanteesi ja teen sinulle räätälöidyn tarjouksen.

jonnakaroliina@gmail.com
 

Voit ladata tästä TYHY-esitteen yrityksellesi.
 

Balancing Rocks

TYHY - Jooga

Oletko löytänyt Yinjoogan ihanuuden?

Yinjoogatunnin jälkeinen olo on yksinkertaisesti raukean upea. Harjoituksella teet suuren palveluksen itsellesi, kehollesi ja mielellesi.
 

Mitä Yinjooga on?

Yinjoogatunti koostuu yleisimmin pitkäkestoisista (3-5 min), lempeistä venytyksistä, jotka tapahtuvat lattiatasossa ja vaikuttavat eritoten kehon alaosaan, alaraajoihin – lantion alueelle, lonkkiin, sisäreisiin, selkärankaan. Näissä kehonosissa on paljon sidekudosta. 
 

Kenelle?

Yinjooga sopii sinulle, jos koet olosi väsyneeksi, kiihtyneeksi, ärsyyntyneeksi, jos mielesi on yliaktiivinen ja sinulla on keskittymisvaikeuksia, jos tarvitset lisää energiaa tai sinulla on sitä liikaa ja haet rauhoittumista.

 

Jos haet rauhoittumista, keskittymistä ja hyväksyvää läsnäoloa kehollisten harjoitusten kautta, Yinjooga on juuri sinulle tarkoitettu!

Yinjoogan hyödyt pähkinänkuoressa:

 • parantaa veren- ja nestekiertoa kehossa

 • venyvyys ja liikkuvuus paranevat

 • Rauhoittaa mieltä ja kehoa

 • Vähentää stressiä ja ahdistusta

 • Syventää rentoutumisen tilaa

 • Nivelten liikkuvuus kasvaa

 • Tasapainottaa sisäelinten toimintoja

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Säännölliset viikkotunnit Keravan Opistolla tiistaisin klo 9-10.30 ja perjantaisin klo 16.45-18.15
Lisätiedot Keravan Opistolta.

Woman in Lotus Pose
TYHY: Services
bottom of page